اشتراک عکس های خصوصی با رویکرد یهویی!
به اشتراک گذاشتن عکس های خصوصی و یا انتشار عکس های خانوادگی و شخصی که در مکان های گوناگون و با پوشش های متنوع گرفته شده اند، یکی از معضلات نوپدید استفاده از فن آوری های نوین و گوشی های هوشمند است که متاسفانه بعد از افزایش ضریب نفوذ استفاده از گوشی های هوشمند در جامعه، به شدت در حال گسترش و توسعه است.
هر چند بعد از راه افتادن شبکه اینترنتی امکان انتشار عکس و تصویر در سایت هایی نظیر فیس بوک و توئیتر و … میسر شد، اما با فراگیر شدن استفاده از گوشی های هوشمند، انتشار عکس های خصوصی رشد چشمگیری پیدا کرد که به هیچ عنوان قابل مقایسه با چند سال قبل نیست.
عکس هایی که تا چند سال قبل در آلبوم های برچسب دار نگه داری می شدند و یا بعد از ظهور عکاسی دیجیتال در رایانه های شخصی در فولدار های رمز دار و مخفی نگه داری می شدند، در حال حاضر در شبکه های اجتماعی دست به دست می شوند. در واقع امروزه به مدد اپلیکیشن ها و برنامه هایی نظیر تلگرام، واتس آپ، تانگو، وایبر و … بسیاری از افراد به ویژه دختران و بانوان جوان بدون در نظر گرفتن موقعیت خانوادگی و ملاحظات فرهنگی، اخلاقی، شرعی و اخلاقی اقدام به اشتراک گذاری عکس های شخصی و خانوادگی و حتی خصوصی می کنند که این عمل به هیچ عنوان با معیار های اخلاقی و عرف جامعه سنخیت ندارد.
هر چند این افراد مدعی هستند که بیشتر جنبه سرگرمی این کاربرایشان مطرح است و از این اشتراک گذاری منظور خاصی ندارند، ولی آنچه مسلم است انتشار این تصاویر و عادی نشان دادک محتوی محرمانه زندگی در دراز مدت و حتی کوتاه مدت تاثیرات منفی و نگران کننده ای بر روابط انسان ها خواهد گذاشت.