برنامههاي آموزشي، پژوهشي و تبليغي حوزههاي علميه خواهران اصفهان در برنامه تلويزيوني ماه نور ويژه ماه مبارک رمضان تشريح شد؛
حجتالاسلام سيدمهدي ابطحي، مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان، در مصاحبه تلويزيوني در سيماي استان اصفهان، به تشريح برنامههاي آموزشي، پژوهشي و تبليغي مديريت حوزه علميه خواهران استان اصفهان پرداخت.
وي گفت: در سطح استان اصفهان 51 مدرسه علميه خواهران در سطح دو و سه مشغول فعاليت هستند که در اين مدارس نزديک به پنج هزار طلبه خواهر در سطح دو و چهارصد طلبه خواهر در سطح سه مشغول به تحصيل هستند.
وي در ادامه با اشاره به فعاليتهاي پژوهشي خواهران طلبه گفت: خواهران مشغول به تحصيل در طول تحصيل خود لازم است دو واحد درسي تحقيق و پژوهش را بگذرانند، همچنين جشنواره پژوهشي علامه حلي هر ساله در سطح استان و کشور به منظور ارائه آثار پژوهشي طلاب برگزار ميشود.
حجتالاسلام ابطحي با اشاره به راهاندازي و تشکيل هستههاي پژوهشي اظهار داشت: در سال گذشته از 30 نفر برگزيده مرحله استاني شرکت کننده در جشنواره علامه حلي 25 نفر از خواهران مدارس علميه استان اصفهان بودند ، آثار شرکت داده شده در جشنواره علامه حلي دربردارنده تحقيقات پاياني، مقاله و کتاب بود.
وي در تشريح برنامههاي آموزشي خواهران طلبه ابراز داشت: در مقطع سطح دو که معادل مقطع کارشناسي دانشگاهها است، دروس عمومي تدريس ميشود؛ سطح سه که معادل کارشناسي ارشد است، دربردارنده گرايشهاي تفسير و علوم ديني، فقه و اصول، فلسفه اسلامي، مطالعات زنان و تاريخ اسلامي است.
مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان خاطر نشان کرد: خواهران طلبه پس از فراغت از تحصيل مي توانند در ادارات آموزش و پرورش، سازمان تبليغات اسلامي و ستاد احياء امر به معروف و نهي از منکر به تبليغ و ارشاد مردم بپردازند.
وي با اشاره به فعاليتهاي تبليغي و آموزشي خواهران طلبه يادآور شد: برگزاري کلاسهاي تفسير قرآن، بيان احکام و اقامه نماز جماعت در مدارس زيرمجموعه آموزش و پرورش بخشي از فعاليتهاي تبليغي و آموزشي خواهران طلبه است.
حجتالاسلام ابطحي ادامه داد: با توجه به کمبود امام جماعت در مراکز آموزشي به ويژه مدارس راهنمايي و دبيرستانها و همچنين با توجه به بدون مانع بودن اقامه جماعت بانوان براي بانوان بر اساس استفتاء از مقام معظم رهبري، بانوان طلبه با حضور در اين مراکز به اقامه جماعت و پاسخگويي به پرسشهاي ديني جوانان و نوجوانان ميپردازند.
وي در پايان سخنان خود گفت: بهترين راهنماي عالم بشريت پيامبر گرامي اسلام است که متصل به وحي الهي است و ما نصيحت و موعظهاي ارزشمندتر از نصيحتها و موعظههاي حضرت محمد(ص) نخواهيم داشت.
وي اضافه کرد: در جمعه آخر ماه شعبان پيامبر(ص) به مردم توصيههايي کردند که اين نصايح بسيار ارزشمند است، سفارش پيامبر اکرم(ص ) صدقه دادن به نيازمندان، احترام به بزرگترها، محبت به کوچکترها، صله رحم، محبت به خويشاوندان و حفظ زبان از گناه است.