توسعه حوزههای علمیه راه مقابله موثر با تهاجم فرهنگی
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان مطرح کرد
آغاز ثبتنام حوزه علمیه خواهران اصفهان / توسعه حوزههای علمیه راه مقابله موثر با تهاجم فرهنگی
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان ضمن اعلام آغاز ثبت نام این حوزههای علمیه گفت: طبق فرمایش رهبر انقلاب، توسعه حوزههای علمیه خواهران راه مقابله موثر با تهاجم فرهنگی دشمنان دین است.
حجتالاسلام سید مهدی ابطحی ظهر امروز در نشست خبری خود با رسانهها در خصوص سابقه حوزههای علمیه اظهار کرد: حوزه علمیه برادران بیش از هزار سال است که تأسیس شده و شخصیتهای علمی مهمی را همچون علامه مجلسی و آیتالله شمسآبادی تربیت کرده است که در دوران معاصر، مرحوم امام خمینی(ره) یکی از شخصیتهای برجسته تربیتیافته توسط حوزه علمیه بودند.
وی با بیان این که هیچ مرکز علمی در جهان اسلام وجود ندارد که به اندازه حوزه علمیه منشأ برکت و فیض باشد، تصریح کرد: قبل از این که حوزه علمیه خواهران تشکیل یابد، شخصیتهای برجسته دینی نظیر بانو مجتهده امین با این که مکانی برای تحصیل علم وجود نداشت، با تلاش مجدانه خود به معارف والای علوم اسلامی دست پیدا کردند.
حجتالاسلام ابطحی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر بسترسازی مناسب جهت کسب معارف علمی توسط خواهران، خاطرنشان کرد: پیرو امر حضرت امام راحل جهت تشکیل حوزه علمیه خواهران، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مدیریت حوزه علمیه خواهران را شکل دادند که در آن زمان، آیتالله شرعی مدیر این تشکل منصوب شدند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان در ادامه گفت: در سال 75 با سفر مقام معظم رهبری به شهر قم، توسعه حوزه علمیه خواهران در صدر برنامههای آن سفر قرار گرفت که با هدف مبارزه با تهاجم فرهنگی و جلوگیری از نفوذ دشمن، تشکیل حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور، آغاز گشت.
وی تصریح کرد: امروز فعالیت شاهد 450 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور هستیم که این مدارس در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه در حوزههای علمیه خواهران زمینه دریافت علوم اسلامی و دینی را با یک نظام آموزشی توانمند و متناسب با ویژگی بانوان و نیازهای جامعه طراحی کردهایم، تصریح کرد: یکی از این ویژگیها در قالب مقاطع تحصیلی است که به صورت کوتاه مدت و با اهداف کلان در حال محقق شدن است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان افزود: تربیت خواهران دینشناس، صاحبنظر، توانمند در امر تبلیغ و ارشاد جامعه همچنین تحقیق، تدریس، تألیف و مدیریت فرهنگی و پاسخگویی به نیازهای جامعه دینی از مهمترین اهداف حوزه علمیه خواهران بوده که به حمدالله در حال رشد است.
حجتالاسلام ابطحی گفت: امسال جهت جذب طلاب خواهر در سطح 2 (کارشناسی)، سطح 3 (کارشناسی ارشد) و سطح 4 (دکتری) با شرط معدل حداقل نمره 12 و با سن حداکثر 35 سال، مراحل ثبتنام را در نظر گرفتهایم که علاقهمندان میتوانند از امروز 25 بهمن ماه تا 25 اسفند در سایت whc.ir ثبتنام کنند، همچنین افرادی که دارای مدرک سیکل هستند با حداقل معدل 15 میتوانند در سایت مذکور به ثبتنام بپردازند.
وی افزود: زمینه برای اتمام دروس به صورت حضوری و غیرحضوری در تمامی دروس فراهم است و کسانی که میخواهند به صورت پارهوقت به تحصیل بپردازند نیز شرایط خوبی برای آنها تدارک دیدهایم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه 95 درصد اساتید حوزه، از خواهران هستند، بیان داشت: تمامی شهرستانهای استان اصفهان دارای مدارس علمیه هستند و کسانی که از شهرستانها به شهر دیگری منتقل میشوند، میتوانند از خوابگاههای در نظر گرفته شده در مدارس، استفاده کنند.
وی در خصوص مدرک اعطایی به طلاب تأکید کرد: در حوزههای علمیه، به همه طلاب، مدرک رسمی اعطا میشود و اگر کسی پس از گذراندن یک یا چند دوره در حوزه علمیه بخواهد در دانشگاه به ادامه تحصیل بپردازد، میسر است.
وی در پایان با اشاره به تحصیل هشت هزار طلبه خواهر در استان اصفهان، اظهار داشت: از میان هشت هزار طلبهای که در استان اصفهان در حال تحصیل هستند، 5 هزار نفر نیز فارغالتحصیل هم اکنون در ادارات و نهادهای مختلف مشغول فعالیت و تدریس هستند.