خانواده و آسیبهای ماهواره
1. قداستزدایی از خانواده
از منظر اسلام، خانواده، محبوبترین بنای زندگی است؛ چنانکه رسول خدا(ص) فرمود: «ما بُنِیَ فِی الاسلامِ بِناءٌ اَحَبُّ اِلی اللهِ عزّوجلّ مِنَ التَزويجِ.» در خانواده، سعادت انسانها تأمین شده و آرامش روانی زن و مرد شکل میگیرد: «وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا.» از این رو، خِردمندان و شارع مقدس، بر قداست خانواده حکم مینمایند.
متأسفانه، برخی کشورهای غربی، برای رسیدن به اهداف خود، خانوادهها را نشانه گرفته و در قالبهای مختلف، آن را متزلزل میکنند. یکی از ابزارهای مهم این ویرانگری، شبکههای زنجیرهای ماهواره است. در این برنامهها وا نمود میگردد که قداست خانواده، مربوط به زمانهای گذشته و سنّتی است؛ زیرا در این نوع خانوادهها، قیدوبندهای بسیاری وجود دارد که با آزادی انسانها منافات دارد. به اعتقاد اینان، امروزه نیازهای خانواده اقتضا مینماید که محدودیتها کاهش یابد و جوانان آزادانه ازدواج کنند و حتی این ازدواج میتواند قبل از ازدواجهای قانونی انجام شود. گزارش ذیل، قداستزدایی خانواده و پیامدهای آن را نشان میدهد:
در دهه نود، حدود 60 درصد از زوجهایی که در امریکا زندگی میکنند، کسانی هستند که مدتها قبل بدون ازدواج قانونی با هم زندگی میکردند. یکی از رؤسای اروپایی، از شریک ـ نه همسر ـ زندگیاش جدا شده است. این نوع زندگی در غرب، به هنجار تبدیل شده است. یکی از رئیس جمهورهای کشور اروپایی هم به این صورت زندگی میکرد. وزیر امور خارجه آلمان که یک مرد است، با یک مرد ازدواج کرد و مسئولان کشورش هم به او تبریک گفتند. آنها به اندازهای از مفهوم مقدس خانواده دور شدهاند که آن را به یک فرهنگ تبدیل کردهاند و میخواهند این فرهنگ را از طریق ماهواره، به ما تزریق کنند.